NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Bafetimbi Gomis pronašao novi klub

SLUŽBENO: Bafetimbi Gomis pronašao novi klub

Napadač Swansea Cityja Bafetimbi Gomis ubrzo će postati novi član Galatasaraya, potvrdio je to turski klub na svom twitter profilu.

Bafetimbi Gomis odlazi u Galatasaray

Francuz je prošlu sezonu proveo na posudbi u Olympique de Marseilleu, gdje je postigao 20 golova u 32 ligaška nastupa, a sada kada je u klub stigao i Valere Germain, 31-godišnjak se odlučio na odlazak.

Bafetimbi je u Swansea stigao iz 2014. godine Iz Lyona, za koji je postigao samo 17 golova u 71 nastupu.

Za reprezentaciju Francuske je nastupio 12 puta, te postigao tri gola, a posljednji nastup je imao 2013. godine.

Gomis bi trebao biti danas trebao predstavljen kao novo pojačanje Galatasaraya, koji je prošle sezone završio na razočaravajućem četvrtom mjestu u turskom prvenstvu, sa čak 13 bodova manje od prvaka Bešiktaša.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!