NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Barcelona dovela svoje prvo pojačanje - ima pravo igrati tek od...

SLUŽBENO: Barcelona dovela svoje prvo pojačanje – ima pravo igrati tek od siječnja!

Službeno je na stranicama Barcelone! Doveli su svoje prvo pojačanje ove zime. Pojačanje će moći da igra tek od siječnja! Barcelona je potvrdila potpisivanje veznog igrača Jeison Murilla, braniča koji se pridružuje na posudbu iz Valencije. Murillo neće moći igrati dok se zimski prijelazni rok ne otvori u siječnju.

SLUŽBENO

26-godišnji kolumbijski internacionalac će se pridružiti katalonskim divovima početkom siječnja nakon što su sa Valencijom dogovorili posudbu za ovog igrača za ostatak 2018/19 sezone, navodi se na službenoj stranici Barcelone.

Ugovor uključuje i mogućnost trajnog dogovora od 25 milijuna eura.

Prema izvješću ESPN-a, Valencia će dobiti oko 2 milijuna eura za šest mjeseci posudbe.

Murillovo potpisivanje će Barceloni dati potrebnu podršku u obrani. Samuel Umtiti je van terena zbog ozljede koljena, dok je Thomas Vermaelen također van terena zbog ozljede.

Bivši Interov, Granadin i Las Palmasov branič će ponuditi natjecanje za Gerarda Piquea i Clement Lengleta.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!