NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Bayern Munchen doveo četvrto ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Bayern Munchen doveo četvrto ovoljetno pojačanje

Iz njemačkog prvaka Bayern Munchena potvrđeno je da je u klub stigao Serge Gnabry iz Werder Bremena.

Serge Gnabry stigao u Bayern Munchen

Njemački reprezentativac je ranije ovog tjedna priznao kako će napustiti klub nakon samo jedne sezone na Weserstadionu, a Bavarci su aktivirali otkupnu klauzulu u njegovom ugovoru.

Bilo je špekulacija kako će Gnabry preći u Hoffenheim, ali ipak stiže na Allianz Arenu.

Sa Bayernom je potpisao trogodišnji ugovor, te je četvrto pojačanje bavarskog kluba ovog ljeta, nakon što su već ranije potvrđeni transferi Kingsley Comana, Niklasa Sulea i Sebastiana Rudyja.

U izjavi za službenu stranicu novog kluba, Gnabry je rekao: “Velika je čast postati dio Bayern Munchena. Ovo će biti uzbudljiv period kojem se jako radujem.”

Također je i na svom twitter profilu napisao da je ponosan jer je postao igrač Bayerna.

Ovaj transfer će zasigurno iznervirati navijače njegovog bivšeg kluba Arsenala, koji ga je pustio za tek 5 miliona funti u Werder. On je bio smatran jednim od najvećih talenata u timu Arsenala, ali je prošle godine napustio klub iz sjevernog Londona zbog male minutaže.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!