NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Bivši kapetan Hrvatske pronašao je novi klub!

SLUŽBENO: Bivši kapetan Hrvatske pronašao je novi klub!

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna pronašao je novi klub! Cagliari je potpisao bivšeg kapetana Shakhtara besplatno i u 37. godini života Darijo Srna po prvi put u karijeri zaigrat će u ligama petice.

kapetan hrvatske

Darijo Srna napustio je Hajduk 2003. godine za samo 1,2 milijuna eura. U Shakhtaru je već dugi niz godina kapetan momčadi i miljenik publike. Digao je mnogobrojne pehare među kojima i pehar prvaka Europe u Kupu UEFA. Nažalost, u reprezentaciji nikada nije ništa osvojio, ali je preuzeo kapetansku traku Nike Kovača i predao ju Luki Modriću.

[su_bet365_100bonus]

Pisalo se o tome kako bi Darijo Srna mogao biti i u stručnom stožeru izbornika Dalića za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, no on se ipak odlučio da će se vratiti nogometu. Spominjao se odlazak PAOK i Inter, no na kraju ipak je najbolje uvjete ponudio Cagliari. Riječ je o jednogodišnjem ugovoru.

[su_bet365_koeficijenti]

Za Shakhtar je odigrao samo 10 utakmica prošle godine prije nego li je dobio suspenziju zbog dopinga. Od 23.8.2018. trebao bi biti na raspolaganju Cagliariju kada mu ističe suspenzija. Zanimljiva je i vijest kako je Shakhtar odlučio da umirovi njegov dres – to dovoljno govori koliko je dubok trag ostavio u tom velikom ukrajinskom klubu.

Predsjendik Shakhtara rekao kako Darijo Srna već sutra može preuzeti neku funkciju u klubu, ali više ga ne vide kao igrača, a Darijo je na to rekao: “Odigrat ću još jednu sezonu, makar to bilo i u Metkoviću.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!