NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Carrasco objasnio zašto je napustio Atletico Madrid!

SLUŽBENO: Carrasco objasnio zašto je napustio Atletico Madrid!

Atletico Madrid i službeno je potvrdio kako Yannick Carrasco i Nicolas Gaitan više članovi njihova kluba već su potpisali za Dalian Yifang. Riječ je o kineskom klubu koji je dio Wanda grupe. Suvlasnika Atletico Madrida i tvrtke koja je Madriđanima izgradila prekrasan stadion Wanda Metropolitano.

Yannick Carrasco i Nico Gaitan sele se u Dalian, grad u Kini s pogledom na Korejski zaljev. Riječ je o gradu sa 6 milijuna stanovnika. Carrasco je plaćen 35 milijuna eura, a od toga 8 milijuna ide njegovom bivšem klubu – Monacu, a Gaitan je plaćen 18 milijuna eura.

Carrasco: “Odlučio sam se za novi izazov u karijeri. Moja odluka je takva da napuštam Madrid i odlazim igrati za Dalian Yifang, dio projekta Wanda grupe. Kinesko prvenstvo nevjerojatno raste, uvjeti rada su odlični, a infrastruktura je nova i moderna kako za igrače tako i za navijače. Kvaliteta nogometa u Kini veća je iz godine u godinu.”

[su_champions_league]

“Ponuda koju je pred mene stavio Dalian Yifang zaista je dokaz njihova poštovanja prema meni i sjajna prilika da napredujem i dokazujem se u nekom novom okruženju.”

“U Kini su već Hulk, Lavezzi, Capello i moj prijatelj Alex Witsel. Pridružujem se njima da pomognemo podići kvalitetu nogometa u toj zemlji koja je luda za nogometom.”

“Moj odlazak u Kinu ne znači da me ne zanima odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju – itekako me zanima i napravit ću sve što je u mojoj moći da se nametnem izborniku Belgije da me stavi na popis putnika za Rusiju.”

[su_bet365_100_bonus]

“Za kraj, moja obitelj i ja želimo zahvaliti svim divljnim ljudima koji su dijelili vrijeme s nama u Madridu. Veliko hvala klubu Atletico Madridu, mojim suigračima, treneru i navijačima! Imam prekrasne uspomene iz Madrida, uspomene za cijeli život. Španjolska i Atletico uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu.”

Mnogima je transfer Carrasca u Kinu bio veliko iznenađenje jer riječ je o igraču koji može igrati u mnogim klubovima Europe, a još je veće iznenađenje jer je on mlad igrač, ima samo 24 godine, a već odlazi u Kinu i to za samo 35 milijuna. Njegova tržišna vrijednost prema transfermarktu je 40 milijuna, Atletico je sigurno mogao dobiti i više od toga, ali očito je Carrasco imao želju otići u Kinu, očito iz financijskih razloga..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!