NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Dalić ostaje izbornik Hrvatske!

SLUŽBENO: Dalić ostaje izbornik Hrvatske!

Zlatko Dalić

Hrvatski nogometni savez na svojim stranicama potvrdio je vijest kako će izbornik Zlatko Dalić ostati na klupi reprezentacije. Danas, u utorak 14.11., Zlatko Dalić sastao se s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te dogovorio nastavak suradnje. Ovu odluku još samo treba verificirati izvršni odbor HNS, no taj dio samo je formalnost.

Dalić vodi Hrvatsku u Rusiju

“Zlatko Dalić apsolutno je opravdao naše povjerenje na utakmicama protiv Ukrajine i Grčke i tako potvrdio ispravan odabir nakon Finske. Kao što smo se brzo dogovorili kada smo se prvi puta čuli, tako smo i sada vrlo lako postigli dogovor, što svjedoči da imamo zajednički interes, a to je uspjeh hrvatske reprezentacije. Izborniku čestitam na onome što je odradio u kratkom roku, pokazao je da zaslužuje klupu hrvatske reprezentacije. Zlatku i reprezentaciji osigurat ćemo maksimalne uvjete uoči Rusije kako bismo tamo mogli ostvariti što bolji rezultat” izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

“Ponosan sam na ovo što smo napravili u posljednje tri utakmice jer je plasman na Svjetsko prvenstvo od velikog značaja za cijeli hrvatski nogomet. Rekao sam da ćemo lako postići dogovor što se danas i potvrdilo. Zahvaljujem predsjedniku Šukeru i Izvršnom odboru Saveza na povjerenju, a svima mogu obećati da ću i dalje davati svoj maksimum kako bi reprezentacija igrala na što višoj razini, kao što i priliči kvaliteti igrača koje imamo u svojim redovima”, dodao je izbornik Zlatko Dalić.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Je li Dalić zaslužio priliku?

Zlatko Dalić dovoden je kao zamjena za otpuštenog Antu Čačića nakon utakmice protiv Finske u Rijeci. Pred njim su bile 3 utakmice koje je morao obaviti na razini kako bi odveo reprezentaciju u Rusiju na Svjetsko nogometno prvenstvo. Doveden je 48 sati pred utakmicu za biti ili ne biti, utakmicu protiv Ukrajine u Kijevu. Hrvatska je nadigrala Ukrajinu i upisala pobjedu 0-2. Nakon tog išlo se u dodatne kvalifikacije gdje je Hrvatska saznala svoju zadnju prepreku za plasman u Rusiju.

Grčka je pala relativno lagano, prva utakmica je bila 4-1, a druga je bila čuvanje te velike prednosti te je završila rezultatom 0-0. Hrvatska se tako plasirala na Svjetsko prvenstvo, a dan nakon što su se plasirali na Svjetsko prvenstvo saznali su još jednu sjajnu vijest – Italija je ispala i omogućila Hrvatskoj mjesto u drugoj jakosnoj skupini za ždrijeb koji će se održati 1.12.2017. u Moskvi. Hrvatska je na taj način izbjegla reprezentacije poput Španjolske, Engleske, Kolumbije, Urugvaja i svakako je to prilika za lakši plasman u knock-out fazu SP-a.

[su_bonus]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!