NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Dimitar Berbatov potpisao za osmi klub u svojoj karijeri

SLUŽBENO: Dimitar Berbatov potpisao za osmi klub u svojoj karijeri

Bivši igrač Manchester Uniteda i Tottenham Hotspura Dimitar Berbatov novi je igrač indijskog prvoligaša Kerala Blastersa, sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Dimitar Berbatov potpisao za osmi klub u svojoj karijeri

Legendarni napadač je bio bez kluba preko godinu dana, nakon što mu je istekao ugovor sa grčkim PAOK-om u junu 2016. godine.

36-godišnjak je tako postao još jedna u nizu zvijezda koja se odlučila za završetak karijere u Indijskoj superligi, a u novom klubu će se pridružiti svom bivšem treneru Reneu Muelensteeneu, sa kojim je radio u Manchester Unitedu i Fulhamu.

Njegov bivši suigrač sa Old Trafforda, Wes Brown, također se ranije ovog ljeta pridružio Kerali Blasters, te će igrati zajedno u nadolazećoj sezoni.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Berbatov je najbolji strijelac reprezentacije Bugarske sa 48 golova u 79 nastupa, a čak sedam puta je proglašavan igračem godine u svojoj zemlji, po čemu je također rekorder.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!