NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Dinamo Zagreb predstavio novo pojačanje!

SLUŽBENO: Dinamo Zagreb predstavio novo pojačanje!

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb je jučer predstavio novo pojačanje. Iz Sportinga im je stigao desni bek Stefan Ristovski.

Dinamo Zagreb predstavio

Radi se o 28-godišnjem igraču koji je već tri godine u Portugalu. Sa klubom iz Zagreba je potpisao višegodišnji ugovor, a detalji istog nisu objavljeni.

“Ponosan sam što sam postao igrač Dinama. Veliko je zadovoljstvo i čast potpisati ugovor za klub koji ima najviše osvojenih prvenstava Hrvatske i koji redovito sudjeluje u Uefinim natjecanjima, i to s velikim uspjehom i značajnim rezultatima. Svi znamo kakav je renome Dinama i ovdje i izvan granica zemlje. Poznajem kapetana Ademija koji je moj suigrač u reprezentaciji, a isto tako tu je i nekoliko mojih bivših klupskih suigrača. Sigurno da me ta činjenica dodatno veseli. Imam ranije iskustvo igranja na suparničkoj strani, a sada ću dati sve od sebe u dresu Dinama kako bih zahvalio vodstvu kluba na povjerenju i pokazao svoju kvalitetu. Sretan sam i veselim se svemu onome što je ispred mene i mojih suigrača”, rekao je Ristovski.

Ristovski je ponikao u omladinskoj školi Vardara, a sa 18. godina stigao je u redove talijanske Parme. Tamo se zadržao pet godina, a osim za Parmu, igrao je još za Frosinone, Crotone, Latinu, Bari i Speziju.

Zatim je otišao u Rijeku 2017. godine i tamo osvojio naslov prvaka Hrvatske, kao i kup te godine.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!