NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Galliani otkrio koja zamjena za M'Bayea Nianga stiže na San Siro

SLUŽBENO: Galliani otkrio koja zamjena za M’Bayea Nianga stiže na San Siro

Čelnici AC Milana u klub namjeravaju dovesti krilnog igrača Genoe, Lucasa Ocamposa, kao zamjenu za M’Bayea Nianga, koji je otišao na posudbu u Watford.

AC Milan dovodi Ocamposa

Niangu je dozvoljeno da otputuje u London i dogovori detalje ugovora, nakon što je trener Rosonerra Vincenzo Montella izjavio da je to u interesu svih. Niang je tako postao drugo pojačanje Watforda ove zime, nakon što je u Premier ligu stigao i Mauro Zarate.

“To je prakitički gotova stvar”, rekao je Galliani na pitanje o odlasku Nianga.

“Već smo potpisali dogovor sa Watfordom, a vlasnik kluba mi je rekao da je sve dogovorio s igračem. Dozvolili smo Niangu da ode u London kako bi prošao liječnički pregled. Oko financijskih detalja ugovora neće biti nikakvih problema.”

Sada kad je Francuz otišao, Galliani je priznao da već u planu ima dovođenje njegove zamjene.

“Ocampos je naš prvi izbor. Već smo razgovarali sa predstavnicima Genoe koji će nam dati odgovor u narednih dva ili tri dana. Za sada ćemo samo čekati.”

Niang je postigao tri gola u 18 nastupa u Seriji A ove sezone, ali u posljednje vrijeme je svojim lošim nastupima razljutio navijače kluba, kao i trenera Montellu.

Lucas Ocampos je također postigao tri ligaška gola, ali u četiri manje nastupa nego Niang, a trenutno je na posudbi u talijanskom klubu iz Marseillea.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!