NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Inter doveo četvrto ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Inter doveo četvrto ovoljetno pojačanje

Inter je kompletirao transfer Fenerbahceovog defanzivca Canera Erkina, koji na Giuseppe Meazzu stiže besplatno nakon što mu istekne ugovor sa trenutnim klubom.

Inter doveo četvrto ovoljetno pojačanje

Turski reprezentativac je, pored Intera, u posljednjih par dana bio povezivan i sa pojedinim timovima iz Premier lige, kao što su Liverpool i Tottenham Hotspur.

Međutim, na kraju je slavio Roberto Mancini koji je tim pojačao još jednim lijevim bekom, nakon što je prošlog ljeta doveo Alexa Tellesa, također iz turskog kluba, Galatasaraya.

Erkin je karijeru počeo kao krilni igrač, ali je prekomandovan na poziciju lijevog beka gdje je pružao vrlo dobre partije u dresu Fenerbahcea. On je ugovor sa turskim klubom imao do kraja ovog mjeseca, te je u posljednje vrijeme privukao pažnju mnogih europskih velikana, a također je i uvršten u listu reprezentativaca koji putuju na ovogodišnje Europsko prvenstvo.

On je profesionalnu karijeru počeo u Manisasportu, nakon čega je otišao u Rusiju i igrao tri godine za ruskog giganta CSKA Moskvu. U Tursku se vratio 2009. godine kada ga je Galatasray doveo na jednogodišnju posudbu. Nakon toga ga je 2010. godine doveo njegov trenutni tim Fenerbahce, u kojem je proveo šest godina, a sada će zaigrati i u Italiji.

Pored već navedenog Tellesa i Erkina, Inter na poziciji lijevog beka ima i Yuta Nagatoma, koji je nedavno potpisao novi ugovor sa Nerrazzurima, tako da će turski reprezentativac imati veliku konkurenciju sljedeće sezone.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!