NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Inter doveo peto ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Inter doveo peto ovoljetno pojačanje

Inter je danas kompletirao transfer Borje Valera iz Fiorentine za 5,5 miliona eura.

Inter doveo Borju Valera

Klub je na službenoj stranici potvrdio da je 32-godišnji Španjolac potpisao trogodišnji ugovor.

Pored njega, “Nerazzurri” su ovog ljeta doveli i Milana Škriniara za 23 miliona eura iz Sampdorije, Jensa Odgaarda za 1,5 miliona eura iz danskog Lyngbyja, Nicolu Zaniola za 2 miliona eura iz Entelle, te Danielea Padellija besplatno iz Torina.

Prije dolaska u ‘Violu’, Valero je u po dva navrata igrao za Mallorcu, te Villarreal, a također je jednu sezonu proveo u engleskoj Premier ligi braneći boje West Bromwich Albiona.

Iako ima 32 godine, on je odigrao sjajnu sezonu u Seriji A. U ukupno 31 ligaškom nastupu je postigao jedan gol i upisao čak 10 asistencija, te je imao uspješnost dodavanja od 89%.

Ukupno je kreirao 61 priliku za sebe i svoje suigrače u Seriji A, više od bilo kojeg drugog igrača u timu Fiorentine.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!