NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Istra dovela pojačanje iz Ajaxa!

SLUŽBENO: Istra dovela pojačanje iz Ajaxa!

Istra je dovela novo pojačanje iz Ajaxa. U 1. HNL je na posudbu stigao 22-godišnji Hassane Bande.

Istra dovela pojačanje

Mladi igrač Ajaxa stigao je na posudbu do kraja sezone, a do sada je igrao u belgijskom Mechelenu (27 nastupa – 12 golova) i švicarskom Thunu (13 nastupa).

Hassane je rođen 1988. godine u Burkini Faso, a 2017. je stigao u Ajax za 8.25 milijuna eura, gdje je igrao za mlađe momčadi. Godinu dana kasnije je debitirao za reprezentaciju Burkine Faso.

Istra će u ovom dogovoru za posudbu imati i mogućnost produljenja i otkupa ugovora. Istra se trenutno nalazi na posljednjem mjestu u ligi sa 13 bodova u 18 odigranih utakmica.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!