NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Iz Las Palmasa se oglasili povodom odlaska Boatenga iz kluba

SLUŽBENO: Iz Las Palmasa se oglasili povodom odlaska Boatenga iz kluba

Španjolski prvoligaš Las Palmas danas je saopćio na svojoj službenoj stranici kako je sporazumno raskinuo ugovor sa Kevinom-Princeom Boatengom.

Iz Las Palmasa se oglasili povodom odlaska Boatenga iz kluba

Bivši reprezentativac Gane je imao još tri godine ugovora sa klubom nakon što je produžio isti prije par mjeseci, ali zbog privatnih problema morao je klub napustiti ranije od očekivanog.

“UD Las Palmas i Boateng su postigli sporazum o raskidanju ugovora koji je povezivao dvije strane još tri sezone. Ovaj neočekivani odlazak je rezultat privatnih razloga igrača.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Igrač će danas održati press konferenciju na stadionu s početkom od 17:00 u društvu predsjednika Miguela Angela Ramireza gdje će se oprostiti sa navijačima.”

“UD Las Palmas shvaća stanje u kojem se nogometaš nalazi, i da su svi članovi ‘žutog’ tima prije svega ljudi, a zatim profesionalci. Svi u klubu su mu zahvalni na njegovoj profesionalnosti tokom sezone u kojoj je branio žuti dres, a prije svega, na samoj gesti potpisa za naš klub, iako je imao financijski mnogo bolje ponude od drugih europskih klubova.”

“17. maja ove godine Boaten je produžio ugovor sa UD Las Palmasom za još tri sezone. Ipak, privatna situacija igrača, odigrala je svoju ulogu. Boateng će nastaviti svoju karijeru u središtu koje mu omogućuje da bude blizak svojoj porodici.”

“Ud Las Palmas mu želi najveći uspjeh, i sportski i osobni, i uvijek će mu biti zahvalan za sjajnu sezonu provedenu u klubu.”

Boateng je u las Palmas stigao u augustu prošle sgodine i odigrao je 29 utakmica u svim takmičenjima prošle sezone, u kojima je postigao deset golova.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!