NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Javier Zanetti potvrdio da je Inter doveo prvo ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Javier Zanetti potvrdio da je Inter doveo prvo ovoljetno pojačanje

Potpredsjednik Intera Javier Zanetti potvrdio je da u klub stiže veznjak Seville Ever Banega, te je iskoristio priliku i pohvalio njegovu kvalitetu i karakter.

Javier Zanetti potvrdio da je Inter doveo

Banega, koji je pomogao Sevilli da osvoji Europsku ligu treći put uzastopno, ugovorno je vezan sa španjolskim klubom do kraja ove sezone, a mnogi mediji su već ranije potvrdili da Argentinac seli u Italiju.

U izjavi za Marcu prije sinoćnjeg finala Lige prvaka Zanetti je potvrdio dolazak Banege, izjavivši da se on uklapa u profil igrača koji su potrebni njegovom klubu.

“Doveli smo Banegu zbog njegovog velikog kvaliteta i karaktera, jer je on neko ko podiže razinu cijelog tima. On je baš ono što želimo u Interu kako bismo vratili klub na mjesto gdje pripada. Mi brinemo o financijskom fair playu, tako da prije kupovine novih igrača morat ćemo prodati nekoliko njih.”

Banega je prvo ovoljetno pojačanje Intera, koji je završio četvrti u Seriji A, te tako obezbijedio učešće u Europskoj ligi sljedeće sezone. Tim Roberta Mancnija je završio sezonu sa 24 boda zaostatka za prvakom Juventusom, i pred njima je veliki izazov sljedeće sezone.

U posljednje vrijeme je bilo dosta nagađanja o budućnosti Mancinija na klupi Intera, a kao najizgledniji nasljednik se navodi trener Atletico Madrida Diego Simeone.

Zanetti je upitan o Mancinijevoj situaciji, te je odgovorio da je klub zadovoljan talijanskim stručnjakom, ali ne isključuje opciju povratka Simeonea u Inter u jednom trenutku u budućnosti.

“Ono što želimo je vratiti se u Ligu prvaka i zato imamo Mancinija, koji radi odličan posao. Moram reći i da se Simeone osjeća jako dobro u trenutnom klubu. Ima zaista lijepe uspomene iz Intera i ne znamo šta bi se moglo dogoditi u budućnosti.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!