NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Jose Mourinho doveo prvo ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Jose Mourinho doveo prvo ovoljetno pojačanje

Manchester United je potvrdio dolazak defanzivca Villarreala Erica Baillyja, koji je sa Crvenim vragovima potpisao četverogodišnji ugovor.

Jose Mourinho doveo prvo ovoljetno pojačanje Eric Bailly

22-godišnji Bailly je u Villarreal stigao prije 18 mjeseci, a svojim nastupima prošle sezone privukao je pažnju mnogih europskih velikana, a u Manchester stiže kao prvo pojačanje Josea Mourinha.

Potpisao je čletverogodišnji ugovor uz mogućnost produženja na još dvije godine, a odšteta koju je klub sa Old Trafforda platio je navodno 40 miliona eura.

Mourinho je za službenu klupsku stranicu rekao: “Eric je mladi centralni defanzivac sa velikim talentom. Dobro je napredovao i ima potencijal da postane jedan od najboljih.”

“Radujemo se suradnji s njim i pomoći ćemo mu da postane još bolji. Eric je odabrao pravi klub za nastavak karijere.”

Bailly je nakon potpisa izjavio: “Dolazak u Manchester United je ostvarenje sna. Igrati u ovako velikom klubu je nešto što sam oduvijek želio.”

“Želim još napredovati i postati što bolji, i vjerujem da ću u tome uspjeti radeći pod vodstvom Josea Mourinha. Jedva čekam da upoznam suigrače i počnem novo poglavlje u svom životu.”

Mladi Bjelokošćanin je u Villarreal stigao u januaru 2015. godine kao zamjena za Gabriela koji je prešao u Arsenal. Ubrzo je postao standardan član prve postave, te je odlučio slijediti stope svog prethodnika Gabriela i doći u Premier ligu.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!