NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Juventus doveo prvo zimsko pojačanje

SLUŽBENO: Juventus doveo prvo zimsko pojačanje

Zvijezda Genoe Tomas Rincon kompletirao je svoj prelazak u prvaka Serije A, Juventus, nakon što je ‘Stara dama’ potvrdila da je 28-godišnjak uspješno prošao medicinski pregled u klubu i da je on i službeno novi igrač Bianconera.

Juventus doveo prvo zimsko pojačanje

Vezni igrač je odigrao 16 utakmica u dresu Genoe u Seriji A ove sezone u kojima je impresionirao i stvorio čak 19 prilika, te tako privukao pažnju talijanskog giganta, koji nije oklijevao u njegovom dovođenju.

Reprezentativac Venecuezle u Italiju je stigao iz njemačkog HSV-a kao slobodan igrač u ljeto 2014. godine. Od tada je u dresu Genoe odigrao ukupno 82 utakmice u svim takmičenjima te pritom postigao 3 gola i upisao 11 asistencija. Za Venecuelu je odigrao 81 utakmicu, te je kapiten reprezentacije.

Juventus je trenutno vodeći na tabeli u Seriji A sa 42 osvojena boda iz 17 odigranih utakmica, te ima četiri boda više od drugoplasirane Rome koja ima utakmicu više. Genoa je, s druge strane, na 12. mjestu sa 23 osvojena boda.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!