NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Juventus je kupio novog golmana - Buffonov nasljednik!

SLUŽBENO: Juventus je kupio novog golmana – Buffonov nasljednik!

Juventus je doveo novog golmana, nasljednika velikog Gianluigija Buffona. Riječ je 0 25-ogodišnjem čuvaru mreže iz Genoe. Njegovo ime je Mattia Perin, a cijena transfera je 15 milijuna eura…

juventus

U Torino je danas stigao Mattia Perin da potpiše za Juventus. Mattia Perin dijete je Genoe odakle je išao na posudbu u Padovu i Pescaru, ali uvijek se vraćao u Genou. No ovaj put nije riječ o posudbi jer Mattia Perin postao je nasljednik najvećeg golmana u povijesti Italije, Gianluigija Buffona. Ovaj put riječ o transferu teškom 15 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

Prema transfermarktu Mattia Perin vrijedi 16 milijuna eura, a njegov konkurent za prvog golman Juventusa Wojciech Szczęsny ima 28 godina i prema transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura. Talijanska javnost podijeljena je u vezi mišljenja tko će biti prvi golman iduće sezone – jedni tvrde da je Szczesny još uvijek bolji i iskusniji golman, a drugi tvrde kako treba dati priliku talentiranom Perinu koji je ujedno i talijan što je jako bitno zbog komunikacijom sa zadnjom linijom.

U Juventusu već dugo razmišljaju o nasljedniku Buffona, kao legitimni nasljednik Buffona spominjao se Gianluigi Donnarumma, ali on ostaje u AC Milanu ili ide u PSG. Očito kako Donnarumma i njegov agent Mino Raiola žele malo više novca i slave od onoga što nudi Juventus. No, njegov transfer u PSG mogao bi propasti jer Gianluigi Buffon u svojoj 41. godini života i dalje je tražen i upravo bi njega mogao dovesti PSG i na taj način upropastiti transfer Donnarumme u Pariz.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mattia Perin trenutno je i drugi golman u Italiji gdje se za mjesto prvog vratara reprezentacije bori upravo protiv Donnarumme, a s obzirom da je mladi Gigo još uvijek neiskusan i sklon kiksevima, Perin ima realne šanse da zauzme i to mjesto i tako se isprofilira u velikog golmana koji će braniti mreže Italije i Juventusa. Ostaje vidjeti kako će Perinova situacija razvijati, ali ono što je bitno da je Juventus taj transfer sada i službeno potvrdio!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!