NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Juventus potpisao igrača od 38 milijuna eura!

SLUŽBENO: Juventus potpisao igrača od 38 milijuna eura!

Juventus je na svojoj službenoj potvrdio veliki transfer, riječ o transferu za poziciju koja ih najviše muči. Nakon što su dugo dogovarali transfer Bellerina, pa Meuniera i Darmiana – odluka je pala na Portugalca koji je ove sezone nosio dres Intera.

Joao Cancelo malo prije ponoći stigao je u zračnu luku Torino u društvu svog agenta Jorgea Mendesa kako bi potpisao za Juventus. Joao Cancelo igrač je Valencije koji je ove sezone bio na posudbi u Interu, a sada ga je Valencija odlučila prodati u talijanskog prvaka za 38 milijuna eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Joao Cancelo iza sebe ima fenomenalnu sezonu i nije čudo što su ga ovo ljeto htjeli mnogi veliki klubovi poput Juventusa i Manchester Uniteda. Cancelo se ipak odlučio za ligu u kojoj je igrao svoj najbolji nogomet u karijeri. Joao Cancelo karijeru je započeo u Benfici, a onda je prešao u Valenciju u transferu teškom 15 milijuna eura. Valencija ga je u ljeto 2017. godine poslala na posudbu u Inter.

U Interu je igrao sjajnu i sada je ovo kruna njegove karijere. Juventus se dugo pati s pozicijom desnog bočnog i konačno su odlučili dati malo veći novac kako bi pokrpali tu rupu. Ono što je posebnost ovog transfera je agent Joao Cancela.

[su_bet365_100bonus]

Osim što je Juventus dobio sjajnog desnog bočnog, poboljšali su i odnose s Jorgeom Mendesom koji nerijetko u jednom ljeto proda po 3-4 igrača u jedan klub. Jedan od igrača koji bi ovo ljeto mogao završiti u dresu Juventusa je Angel Di Maria, a moguć je i transfer Andrea Gomesa iz Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!