NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Keisuke Honda pronašao novi klub nakon odlaska iz Milana

SLUŽBENO: Keisuke Honda pronašao novi klub nakon odlaska iz Milana

Japanski reprezentativac i donedavni igrač AC Milana Keisuke Honda potpisao je za meksički klub Pachucu.

Keisuke Honda potpisao za Pachucu

31-godišnji ofanzivni veznjak stigao je u klub iz meksičke Lige MX kao slobodan agent nakon što mu je ovog ljeta istekao ugovor sa Rossonerima.

Honda je tako napustio San Siro, na koji je stigao iz ruskog CSKA Moskve besplatno prije tri godine.

Japanac, koji je profesionalnu nogometnu karijeru počeo u Nagoya Grampusu, odigrao je više od 90 utakmica u dresu talijanskog giganta, te je postigao 11 golova i upisao 14 asistencija.

Međutim, prošle sezone pod vodstvom trenera Vincenza Montelle igrao jako malo. Nastupio je u tek osam utakmica u Seriji A, u kojima je uspio postići jedan gol.

Pachuca je Hondin peti klub u petoj državi u kojoj će igrati, a najviše je pokazao u nizozemskom klubu VVV-Venlu, gdje je postigao 26 golova u 74 utakmice u periodu između 2007. i 2010. godine.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!