NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Legendarni Fernando Hierro dobio prvi trenerski posao

SLUŽBENO: Legendarni Fernando Hierro dobio prvi trenerski posao

Bivši igrač Real Madrida Fernando Hierro dobio je svoj prvi trenerski posao, a klub koji će trenirati od sljedeće sezone je španjolski drugoligaš Real Oviedo.

Legendarni Fernando Hierro dobio prvi trenerski posao

Fernando Hierro na klupu Ovieda dolazi bez mnogo trenerskog iskustva, a samo u sezoni 2014/15 je obavljao funkciju pomoćnika Carla Ancelottija u Real Madridu, za koji je skupio preko 500 nastupa u svojoj igračkoj karijeri.

Prema pisanju AS-a, Hierro je bio jedan od favorita za klupu Ovieda, a pored njega kandidati su bili i Bern Schuster, Rubi i Joaquin Caparros.

Čelnici kluba iz Segunde se nadaju da će se klub pod vodstvom legendarnog Hierra vratiti u La Ligu sljedeće sezone, nakon što su ove sezone završili tek na devetom mjestu u drugom španjolskom rangu.

Fernando Hierro je nakon dolaska u Real Madrid 1989. godine u španjolskoj prijestolnici ostao do 2003. godine, te je sa kraljevskim klubom osvojio pet puta La Ligu i tri puta Ligu prvaka u tom periodu.

Također je osvojio i Kup Kralja prije nego što je prešao u tadašnjeg engleskog premierligaša Bolton Wanderers.

Real Oviedo je ove sezone završio tek na devetom mjestu sa 59 osvojenih bodova iz 42 odigrane utakmice. Najveći uspjeh kluba je treće mjesto u La Ligi, na kojem su završavali u tri navrata, odnosno u sezonama 1934/35, 1935/36, te 1962/63.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!