NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Liverpool potvrdio dva nova pojačanja!

SLUŽBENO: Liverpool potvrdio dva nova pojačanja!

Liverpool je potvrdio dva nova pojačanja prije isteka prijelaznog roka. Potpisali su Bena Daviesa iz Prestona i Ozana Kabaka iz Schalkea.

Liverpool potvrdio

Momčad Jurgena Kloppa pogođena je ozljedama pogotovo u obrani. Ozljede Virgila van Dijka i Joea Gomeza ove sezone već su oslabile obranu Kloppa i njegove ekipe, ali posljednjih tjedana ozlijedili su se Joel Matip i Jordan Henderson.

Zbog toga je momčad očajnički tražila pojačanje, a Klopp je bio vrlo zauzet u siječanjskom prijelaznom roku.

Pred zatvaranje prijelaznog roka u ponedjeljak navečer, tim iz Marseysidea potvrdio je pojačanje iz Prestona, Bena Daviesa.

Vjeruje se da je transfer bio vrijedan 500.000 funti, sa potencijalnim dodacima koji bi to povećali na 1.1 milijun.

Pored Daviesa, Redsi su doveli braniča Ozana Kabaka na posudbu iz Schalkea do kraja sezone, jer nastoje okončati svoje probleme u obrani.

Redsi će platiti naknadu za posudbu do kraja sezone, a na početku sljedeće će imati mogućnost da ga potpišu za oko 18 milijuna funti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!