NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Luciano Spalletti potvrdio da još jedan defanzivac napušta Inter

SLUŽBENO: Luciano Spalletti potvrdio da još jedan defanzivac napušta Inter

Trener Intera Luciano Spalletti potvrdio je kako će klub ovog ljeta napustiti Andrea Ranocchia, nakon što je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Hull Cityju.

Luciano Spalletti potvrdio da još jedan defanzivac napušta Inter

29-godišnjak će tako otići nakon provedene predsezone sa suigračima nakon povratka sa posudbe, ali tek kad Nerazzurri dovedu zamjenu za njega.

Spalletti, koji je klupu Intera preuzeo na kraju prošle sezone, pravi velike promjene u timu koji je prošle sezone završio na razočaravajućem 7. mjestu u Seriji A.

Na Giuseppe Meazzu ovog ljeta su stigli Matisa Vecino, Milan Škriniar, Dalbert, Facundo Colidio, Borja Valero, te Daniele Padelli za ukupno oko 80 miliona eura, dok su otišli Gianluca Caprari, Ever Banega, Juan Jesus, Saphir Taider, Federico Dimarco, Gary Medel, Caner Erkin, Felipe Melo, te Rodrigo Palacio.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

U narednih nekoliko dana klub će napustiti i Andrea Ranocchia, koji je u Inter stigao 2011. godine iz Genoe za 18,5 miliona eura.

“Odradili smo dobro predsezonu, igrači su pokazali da su profesionalci”, rekao je Spalletti za Football Italiju.

“Ponekad je transfer tržište divlje, ali to je normalna stvar. Kada bi mi rekli da imamo 200 miliona eura da potrošimo, ja bih postao kralj. U klub bi stigli Sanchez, Vidal i Nainggolan…”

“Ipak, imam sjajnu ekipu na raspolaganju. Nešto nedostaje, uglavnom u defanzivi, ali čelnici kluba rade na tome. Potrebna su nam dva centralna defanzivca.”

“Nakon njihovog dolaska, Ranocchia će nažalost otići negdje. Takva je situacija, uprkos tome što je on izniman momak i dobar igrač.”

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!