NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Lyon doveo drugo ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Lyon doveo drugo ovoljetno pojačanje

Lyon je potvrdio dolazak Nicolasa N’Kouloua iz Marseillea, koji je potpisao četverogodišnji ugovor.

Lyon doveo drugo ovoljetno pojačanje Nkolou

26-godišnji Nkolou u Marseille je stigao iz Monaca 2011. godine, te u proteklih par sezona postao jedan od najboljih defanzivaca u Francuskoj.

Prošle sezone je propustio samo pet utakmica, te je imao prosjek od 56% osvojenih zračnih duela, a njegov tim je završio na četvrtom mjestu u francuskom prvenstvu.

Za kamerunskog reprezentativca interes su pokazali i Valencia i Roma, ali je Lyon bio brži i odlučio ga dovesti, i to besplatno.

N’Koulouov ugovor sa Marseilleom ističe sutra, a u novom klubu će nositi dres sa brojem 3. On je tako postao drugo ovoljetno pojačanje bivšeg francuskog prvaka, nakon što je prošle sedmice potvrđen dolazak poljskog reprezentativca Macieja Rybusa.

U izjavi nakon potpisa priznao je da oduševljen jer je stigao u tako ambiciozan klub.

“Lyon je vrlo ambiciozan klub. Pravi je užitak biti ovdje. Nosit ću ovaj dres sa puno želje i raditi naporno kako bismo postigli velike stvari.”

“Mislim da ću se uklopiti u ostatak momčadi jer sam vrlo otvorena osoba. Broj 3? To je posvećeno mojoj obitelji.”

N’Koulou je ukupno prošle sezone odigrao 42 utakmice u dresu Marseillea, od čega 33 u ligi, te je bio jedan od ključnih igrača kluba bilježivši 3,5 oduzetih lopti po utakmici, te 4,3 uspješna klizeća starta.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!