NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Manchester City potvrdio novo pojačanje!

SLUŽBENO: Manchester City potvrdio novo pojačanje!

Službeno je napokon. Manchester City potvrdio svoje novo pojačanje na službenim stranicama. Evo tkoga je Pep Guardiola doveo u posljednjem danu prijelaznog roka. Melbourne City je potvrdio transfer Daniel Arzanija u prvake Premier lige, Manchester City sa posudbom u Celtic koja će biti realizovana danas.

SLUŽBENO

Arzanijevi očaravajući nastupi su privukli značajnu pozornost, a ovaj trnasfer prepoznaje njegov značajni potencijal dok u mu dopušta da ispuni svoj veliki san i da se natječe na najvišoj razinin u Europi.

Potencijal koji sada ima 19-godišnjak je uočen mnogo ranije, kada je 2016. godine otputovao u Akademiju Manchester Cityja kako bi trenirao pod vodstvom Patrick Vieire, tada trenera za mladu ekipu Manchester Cityja, prije nego što se vratio u Akademiju Melbournea.

[su_bet365_koeficijenti]

Direktor nogometnog saveza Manchester Cityja, Brian Marwood je bio umiješan u razvoj mladih Cityja već gotovo deset godina i vidi mnogo toga što mu se sviđa kod Arzanija.

“U kratkom vremenu, Daniel se razvio u jednog od najboljih mladih zvijezda u Australiji, a pokazao je i sirovi talenat, koji je potreban za uspjeh na najvišoj razini.”

[su_bet365_100bonus]

“Ovaj put je Aaron Mooy prvi puta vidio ovog igrača prije dvije godine, a sada smo svi sretni što je jedan tako veliki talenat iz Australije napravio ovaj transfer.”

Arzani prati stope zvijezde Premier ige i bivšeg Cityjevog miljenika AArona Mooya koji se 2016. godine preselio iz Melbourna u Manchester City, da bi nakon toga postao rekordno pojačanje za Huddersfield Town, gdje je od tada odigrao 80 utakmica, postigao osam golova i biva imenovan za najboljeg igrača godine u 2017. godini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!