NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Manchester United dobio ponudu od 15 miliona eura za Schneiderlina

SLUŽBENO: Manchester United dobio ponudu od 15 miliona eura za Schneiderlina

Trener West Bromwich Albiona Tony Pulis potvrdio je da je poslao ponudu za veznjaka Manchester Uniteda Morgana Schneiderlina.

Francuza je na Old Trafford 2015. godine iz Southamptona doveo bivši trener ‘Crvenih vragova’ Louis van Gaal, ali se nije uspio izboriti za mjesto u prvoj postavi. Mnogi su očekivali da će mu Mourinho dati priliku ove sezone, ali to se nije desilo.

Shcneinderlin je ove sezone nastupio u tek osam utakmica, u kojima je na terenu proveo tek 147 minuta, a povezivan je i sa prelaskom u Everton ove zime, no Pulis je potvrdio da francuskog reprezentativca želi dovesti u svoj klub, ali nije otkrio koliko iznosi ponuda. Engleski mediji navode da je riječ o 15 miliona eura.

“Ne želim reći ništa više osim da smo poslali ponudu za njega. Moramo biti fer prema Manchester Unitedu i igraču”, rekao je Velšanin.

Jose Mourinho je nedavno izjavio da mora prodati neke igrače ukoliko želi kupovati u januaru, a glavne su mu želje centralni defanzivac, kao i bek.

Prema pisanjima portugalskih medija, ‘crveni vragovi’ su zainteresovani za 22-godišnjeg Šveđanina Victora Lindelofa iz Benfice, a transfer bi mogao koštati oko 40 miliona eura.

[su_bet365_1m_veliki]

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!