NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Nakon Radje Nainggolana, Inter potvrdio dolazak dva nova pojačanja!

SLUŽBENO: Nakon Radje Nainggolana, Inter potvrdio dolazak dva nova pojačanja!

Nakon što je prije nekoliko dana potvrđen dolazak zvijezde Rome Radje Nainggolana u Inter, danas je potvrđen i dolazak još dva nova pojačanja, a u pitanju su Kwadwo Asamoah i Stefan de Vrij, koji dolaze iz Juventusa, odnosno Lazija.

Inter doveo dva nova pojačanja

U izvješću na službenoj stranici talijanske Serije A je potvrđeno kako je Asamoah potpisao ugovor sa Nerazzurrima već 17. maja.

[su_bet365_100bonus]

Bivši reprezentativac Gane, koji može igrati na bilo kojoj poziciji na lijevoj strani, kao i na sredini terena, na Giuseppe Meazzu stiže besplatno, nakon što mu je istekao ugovor sa ‘Starom damom’. U proteklih šest godina, koliko je igrao u dresu Bianconera, on je ukupno skupio 156 nastupa, na kojima je postigao pet golova i podijelio 21 asistenciju. Međutim, u posljednje dvije sezone nije dobijao minutažu koju je zahtijevao, te se odlučio za odlazak iz Torina.

S druge strane, Stefan de Vrij je također stigao nakon isteka ugovora sa Lazijom, te je sa milanskim klubom potpisao ugovor do 2023. godine. Suprotno ranijim pisanjima medija, on je ugovor sa talijanskim velikanom potpisao 29. marta, a ne pred utakmicu posljednjeg kola upravo između Intera i Lazija, u kojoj se odlučivalo tko će nastupiti u Ligi prvaka sljedeće sezone. Na kraju je Inter slavio rezultatom 3-2, te zahvaljujući boljem međusobnom omjeru obezbijedio učešće u najelitnijem europskom klupskom takmičenju.

[su_bingo]

Pored njih, u klub bi se također ovog mjeseca mogao vratiti i veznjak Barcelone Rafinha, koji je prošle sezone igrao na posudbi u dresu Nerazzurra. Njegov otac i agent Mazinho jučer je dao zanimljivu izjavu. Naime, rekao je: “On je od danas igrač Barcelone. Bio je sretan u Interu i iskoristio je priliku koju je dobio. Nema sumnje kako je želio ostati, ali to se nije dogodilo. Imamo mnogo opcija i mnogo klubova je zainteresovano, iako ne znamo da li je netko kontaktirao Barcelonu. Sačekat ćemo do kraja Svjetskog prvenstva, a onda vidjeti što dalje. Nismo razgovarali ni sa Interom ni sa Barcelonom otkako je završila sezona. Kao što sam rekao, mnogo je zainteresovanih klubova, ali želim dodati kako je Rafinha želio ostati u Interu. Nažalost, to se nije dogodilo i u nogometu se sve brzo može promijeniti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!