NaslovnicaVijesti(SLUŽBENO) Newcastle je predstavio veliko pojačanje u rekordnom transferu

(SLUŽBENO) Newcastle je predstavio veliko pojačanje u rekordnom transferu

Jučer je postalo službeno – Sandro Tonali, talentirani talijanski veznjak, sada je igrač Newcastlea. Klub je potvrdio dolazak ovog sjajnog igrača iz Milana, a za njegov transfer Rossoneri će dobiti 70 milijuna eura, uz moguće bonuse koje mogu biti aktivirani.

To znači da bi Sandro Tonali mogao postati plaćeniji igrač od Alexandera Isaka, kojeg je prošlog kolovoza doveo Newcastle i srušio svoj klupski rekord.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tonali je sada izjednačen s Isakom, no aktivacijom bonusa transfer talijanskog reprezentativca mogao bi postati rekordan. Ujedno je Sandro Tonali postao najskuplji talijanski nogometaš ikada.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!