NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Newcastle sinoć predstavio novog trenera!

SLUŽBENO: Newcastle sinoć predstavio novog trenera!

Newcastle je sinoć na svojim službenim stranicama predstavio Eddieja Howea kao novog trenera svoje momčadi. Bivši menadžer Bournemoutha potpisuje ugovor do 2024. godine.

Newcastle

43-godišnjak u Newcastle dolazi nakon što su ga otkupili bogati vlasnici iz Saudijske Arabije, te nakon što nisu uspjeli dovesti Antonija Contea ili Unaija Emeryja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, ni Howe nije trener koji je od jučer u ovom poslu. On je Bournemoutha doveo kroz sva četiri ranga engleskog nogometa do Premier lige i zadržao se tamo pet godina od 2015. do 2020. kada je i napustio klub.

Eddie Howe u svojoj karijeri ima 545 utakmica od kojih su 228 pobjede i 114 remija.

“Velika je čast postati trenerom ovako velikog kluba kao što je Newcastle. Ovo je jako ponosan dan za mene i moju obitelj”, rekao je Howe pa dodao:

“Ovo je sjajna prilika za mene, ali pred nama je jako puno posla. Jedva čekam izaći na travnjak i početi raditi s igračima. Želim zahvaliti klubu i vlasnicima na prilici koju su mu pružili i sjajnoj dobrodošlici kojom su me dočekali. Neka naše putovanje počne.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!