NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Neymar mora na operaciju! Nema ga na duži period...

SLUŽBENO: Neymar mora na operaciju! Nema ga na duži period…

PSG je na svojoj službenoj web-stranici potvrdio kako njihova glavna zvijezda i najskuplji igrač u povijesti nogometa mora ići na operaciju i kako će sigurno propustiti uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv aktualnog prvaka Europe – Real Marida…

Kada govorimo o igraču koji vrijedi 222 milijuna eura, a do ovog perioda sezone već postigne 29 golova i 18 ih asisitra – onda znate da govorimo o jednom od najboljih nogometaša svijeta. No, PSG će morati bez Neymara Juniora na relativno duži period.

[su_watch_live_football]

Naime, službena web-stranica Parižana potvrdila je kako Neymar Junior ide u Brazil na operaciju i kako ga neće biti na terenima najvjerojatnije 7-8 tjedana što je otprilike 2 mjeseca. Ako se Neymar vrati do tada to će taman biti kraj sezone i hvatanje forme pred Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji gdje će Neymar Junior biti udarna igla reprezentacije Brazila, jednih od favorita prvenstva.

PSG će preživjet njegov izostanak je u Ligue 1 imaju vodstvo od 14 bodova, ali protiv Real Madrida takva će klasa sigurno nedostajati. Nije da PSG nema vrhunsku zamjenu. Itekako ima – umjesto njega na teren će Angel Di Maria, vrlo poznato lice Realovim igračima. Igrač od 65 milijuna eura koji je u dresu PSG-a do sada upisao 43 gola i 55 asistencija. Prošle godine bio je glavni igrač u rušenju Barcelone u Parizu…

[su_bonus]

No, izostanak Neymara nije samo igrački na terenu, njegov izostank psihološki je udarac za igrače Pariza. Bez obzira što će oni na terenu i dalje imati sjajne ofanzivce poput Cavanija, Mbappea, Di Marije, Draxlera. Igrač poput Neymara Juniora nešto je drugačije – on je igrač koji radi razliku, on je igrač koji je vodio Barcelonin nevjerojatni povratak 6-1 protiv PSG-a prošle godine, a tako je trebao voditi i povratak protiv ‘kraljevskog kluba’. Ne viđamo često da Real ispusti prednost 3-1, ali s Neymarom se taj povratak ipak činio izglednijim nego što se čini sada kada znamo da će Neymar utakmicu gledati na TV-u.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!