NaslovnicaVijestiSlužbeno: Nuno Espirito Santo više nije trener Tottenhama!

Službeno: Nuno Espirito Santo više nije trener Tottenhama!

Smjena Nuna Espirita Santa dolazi nakon što je Tottenham izgubio 3-0 kod kuće od Manchester Uniteda, što je njihov četvrti poraz u šest utakmica u Premier ligi. Spursi traže svog četvrtog stalnog menadžera u posljednje tri godine.

Nuno Espirito Santo

Nuno Espirito Santo je smijenjen u Tottenhamu manje od pet mjeseci nakon što je imenovan za glavnog trenera.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tottenham je osmi u Premier ligi, 10 bodova manje od vodećeg Chelseaja, nakon poraza od 3-0 na domaćem terenu protiv Manchester Uniteda u subotu.

47-godišnji Nuno Espirito Santo je u lipnju potpisao dvogodišnji ugovor nakon dugotrajne potrage za nasljednikom Josea Mourinha, a njegov mandat je trajao nešto više od četiri mjeseca, dok je odigrao ukupno samo 17 utakmica.

Odlazak Nuna, koji je napustio Wolvese u svibnju nakon četiri sezone, znači da Tottenham traži svog četvrtog menadžera u posljednje tri godine.

U priopćenju kluba stoji:” “Klub danas može objaviti da su Nuno Espirito Santo i njegov trenerski stožer Ian Cathro, Rui Barbosa i Antonio Dias razriješeni dužnosti.”

“Daljnje vijesti oko novog trenera uslijedit će u dogledno vrijeme.”

Spursi sljedeću utakmicu igraju na domaćem terenu protiv Vitesse Arnhema u Europskoj konferencijskoj ligi u četvrtak prije gostovanja Evertonu u Premier ligi u nedjelju.

Nogometni direktor Spursa Fabio Paratici dodao je: “Znam koliko su Nuno i njegov trenerski stožer željeli uspjeti i žalim što smo morali donijeti ovu odluku.

“Nuno je pravi džentlmen i uvijek će biti dobrodošao ovdje. Htjeli bismo se zahvaliti njemu i njegovom trenerskom stožeru i poželjeti im sreću u budućnosti.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!