NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Objavljena lista klubova sa najviše simulatora ove sezone u Premier ligi!

SLUŽBENO: Objavljena lista klubova sa najviše simulatora ove sezone u Premier ligi!

Za razliku od drugih dijelova svijeta, na primjer Južne Amerike, simuliranje u nogometu je još uvijek vrlo omraženo u Europi, a pogotovo u Engleskoj.

Najveći simulatori u Premier ligi

Međutim, nemoguće je imenovati ijedan klub iz Premier lige čiji igrači niti jednom nisu bili optuženi za simuliranje. U današnjem, modernom nogometu sve su češće situacije kada nogometaši pokušaju prevariti suca kako bi iznudili prekršaj za svoj tim, pa čak i jedanaesterac.

Engleski nogometni savez je prije nekoliko godina uveo posebne kazne za sve one koji na bilo koji način pokušaju obmaniti suce, a riječ je o suspenziji od dvije utakmice neigranja. Međutim, to i dalje mnoge nije zaustavilo. Jedan igrač koji se ove sezone posebno našao u središtu pozornosti zbog simuliranja je zvijezda Liverpoola Mohamed Salah.

Ipak, egipatski reprezentativac nije dobio niti jedan žuti karton za simuliranje u dosadašnjem dijelu sezone. Zapravo, niti jedan igrač Liverpoola nije dobio opomenu za simuliranje. Najveći simulatori ove sezone su zapravo igrači Arsenala, koji predvode listu sa čak šest žutih kartona, odnosno dva puta više su simulirali nego igrači Tottenham Hotspura koji se nalaze na drugom mjestu.

Engleske novine The Sun danas su otkrile listu klubova sa najviše simulatora u Premier ligi, a ona izgleda ovako:
Arsenal – 6
Tottenham – 4
Huddersfield – 2
Southampton – 2
Burnley – 1
Chelsea – 1
Crystal Palace – 1
Everton – 1
Fulham – 1
Leicester – 1
Manchester City – 1
West Ham – 1
Wolves – 1
Liverpool – 0
Manchester United – 0

U izvješću je također objavljena i lista igrača koji su dobili najviše kartona zbog simuliranja, a samo dva igrača su simulirala više od jednog puta. Riječ je o defanzivcu Arsenala Shkodranu Mustafiju i veznjaku Southamptona Pierre-Emileu Hojbjergu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!