NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Objavljene ocjene igrača za FIFA 20, evo tko je najbolji

SLUŽBENO: Objavljene ocjene igrača za FIFA 20, evo tko je najbolji

FIFA 20 službeno izlazi 27. rujna/septembra, a EA Sports već je podijelio par zanimljivih trailera koji će sigurno privući pažnju igračima. Nakon što su iz EA Sportsa objavili ocjene novim ikonama koje bi se trebale naći u Ultimate Teamu, danas su objavljene i ocjene najboljih sto igrača u igrici.

Lionel Messi je ove godine najbolje ocjenjena kartica sa ocjenom 94, a iza njega je Cristiano Ronaldo sa 93. Na trećem mjestu je Neymar Jr. sa ocjenom 92.

View this post on Instagram

? FIFA 20 Ratings: The Top 3 ?

A post shared by 433 (@433) on

Na četvrtom mjestu nalazi se Eden Hazard, najveće pojačanje Real Madrida u ljetnom prijelaznom roku sa ocjenom 91. Istu ocjenu ima i Kevin de Bruyne iz Manchester Cityja, kao i Jan Oblak, vratar Altetico Madrida.

Najveći kandidat za ovogodišnju Zlatnu loptu, Virgil van Dijk morat će se zadovoljiti ocjenom 90, kao i njegov suigrač Mohamed Salah. Najbolji hrvatski nogometaš i aktuelni osvajač Zlatne lopte, Luka Modrić također ima ocjenu 90 (74 pace, 76 shooting, 89 passing, 90 dribbling, 72 defending, 66 physical).

View this post on Instagram

? FIFA 20 Ratings: 10-4 ?

A post shared by 433 (@433) on

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!