NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Philippe Coutinho prešao u Aston Villu!

SLUŽBENO: Philippe Coutinho prešao u Aston Villu!

Philippe Coutinho se vratio u Premier ligu nakon što je dogovorio zapanjujući prelazak u Aston Villu iz Barcelone. 29-godišnji Courinho će se pridružiti klubu sa Villa Parka na šestomjesečnu posudbu.

Villa će platiti glavninu njegove plaće kao dio sporazuma.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Brazilski veznjak razgovarao je s drugim engleskim klubovima, a smatralo se da su Newcastle United i Arsenal zainteresirani da ga dovedu.

Ali odlučio se povezati sa Stevenom Gerrardom u Villi, koji je osigurao potpisivanje uoči druge polovice sezone.

Coutinho je također imao interes iz cijele Europe, ali njegov odnos s Gerrardom povukao ga je prema Villa Parku.

Vilin izvršni direktor Christian Purslow također je imao značajnu ulogu u pregovorima.

Dogovorom se Coutinho ponovno ujedinjuje s bivšim suigračem iz Liverpoola Gerrardom, nakon što su igrali zajedno na Anfieldu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!