NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Ralf Rangnick je novi trener Manchester Uniteda!

SLUŽBENO: Ralf Rangnick je novi trener Manchester Uniteda!

Manchester United je sada i službeno objavio imenovanje Ralfa Rangnicka za privremenog menadžera do kraja sezone. Crveni đavoli su također potvrdili da će Rangnick preuzeti konzultantsku ulogu u klubu još dvije godine nakon toga.

Ralf Rangnick je novi

Privremeni menadežer Michael Carrick će ostati na klupi Uniteda dok se ne riješi Rangnickova radna viza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

O imenovanju 63-godišnjeg Nijemca, nogometni direktor Man Uniteda John Murtough je rekao: “Ralf je jedan od najcjenjenijih trenera i inovatora u europskom nogometu.”

„Bio je naš kandidat za privremenog menadžera, što je odražavalo neprocjenjivo vodstvo i tehničke vještine koje će donijeti iz gotovo četiri desetljeća iskustva u vođenju i treniranju.”

“Svi u klubu se raduju što će raditi s njim tijekom sezone koja je pred nama, a zatim još dvije godine u njegovoj savjetničkoj ulozi.”

Rangnick je uzbuđen što će se pridružiti velikanima Premier lige i veseli se svojoj ulozi nakon što je završi posao privremenog menadžera.

“Uzbuđen sam što ću se pridružiti Manchester Unitedu i fokusiran na to da ovo bude uspješna sezona za klub”, rekao je.

“Momčad je puna talenta i ima sjajan omjer mladosti i iskustva.”

“Svi moji napori sljedećih šest mjeseci bit će usmjereni na pomoć tim igračima da ispune svoj potencijal, pojedinačno i, što je najvažnije, kao tim.”

“Osim toga, radujem se što ću podržati dugoročne ciljeve kluba na konzultantskoj osnovi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!