NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Ronaldov agent potvrdio da je Real Madrid dobio ponudu od 300...

SLUŽBENO: Ronaldov agent potvrdio da je Real Madrid dobio ponudu od 300 miliona eura

Agent Cristiana Ronalda Jorge Mendes je otkrio da je neimenovani kineski klub poslao ponudu od čak 300 miliona eura za na zvijezdu Real Madrida, a također su mu ponudili i godišnju platu od 100 miloiona eura.

Ronaldov agent potvrdio da je Real Madrid dobio ponudu

Ronaldo je postao najskuplji igrač svijeta kada je napustio Manchester United 2009. godine i prešao u Real Madrid, a od tada su taj rekord obarali Gareth Bale, a zatim Paul Pogba. Međutim, Ronaldo bi sada mogao po drugi put postati najskuplje plaćeni igrač na svijetu ukoliko prihvati ponudu Kineza.

Kinezi su u posljednjih par godina napravili pravu nogometnu revoluciju, a posljednja zvijezda u nizu koja je prihvatila kineske novce je Carlos Tevez, koji je prešao u Shanghai Shenhuu gdje zarađuje nevjerovatnih 700,000 eura sedmično.

Mendes je potvrdio da je neimenovani klub iz kineske Superlige pokušao namamiti portuglaskog reprezentativca ponudivši mu 100 miliona eura zarade na godišnjem nivou.

Ali, uprkos nevjerovatnim ciframa, Ronaldov agent je izjavio da on nikada ne bi ni razmatrao prelazak u Kinu, jer je, kako kaže, ‘Real Madrid njegov život’.

Mendes je u intervjuu za Sky Sports Italiju rekao: “Kinezi su ponudili 300 miliona eura Real Madridu za Cristiana Ronalda, kojem su ponudili više od 100 miliona eura godišnje. No, novac nije sve, Real Madrid je njegov život. Cristiano je sretan u Real Madridu i nemoguće je da ode u Kinu.”

“Kinesko tržište je novo, mogu kupiti dosta igrača, ali ne i Ronalda. Cristiano je najbolji igrač na svijetu i najbolji igrač ikada, normalno je da dobija ovakve ponude.”

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!