NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Sevilla dovela drugo ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Sevilla dovela drugo ovoljetno pojačanje

Sevilla je na svojoj službenoj stranici potvrdila da je u klub stigao ofanzivni veznjak Hannovera Hiroshi Kiyotake, koji je sa Andalužanima potpisao četverogodišnji ugovor.

Sevilla dovela drugo ovoljetno pojačanje Kiyotake

Osvajač Europa lige je veoma aktivan ovog ljeta, a nakon odlaska kapitena kluba Jose Antonija Reyesa, Unai Emery je odlučio 32-godišnjaka zamijeniti japanskim reprezentativcem Kiyotakeom.

Kiyotake je u Njemačku stigao 2012. godine, u Nurnberg, u kojem je u dvije provedene sezone u skupio 64 ligaška nastupa i postigao sedam golova. Nakon odličnih igara prešao je u Hannover gdje je u nove dvije sezone upisao 53 nastupa u Bundesligi.

Sevilla je ovaj transfer potvrdila na svojoj službenoj stranici, te da je 26-godišnjak potpisao četverogodišnji ugovor. Kreativni veznjak je kreirao 58 prilika u Bundesligi prošle sezone, što je čak 25 više od njegovog najbližeg suigrača u bivšem klubu.

Pored toga, postigao je i pet golova u 21 odigranoj utakmici, a samo je Artur Sobiech postigao više golova od njega u klubu (7). Hannover je završio na posljednjem mjestu u Bundesligi sa samo 25 osvojenih bodova iz 34 odigrane utakmice, te će sljedeće sezone igrati u drugoj njemačkoj ligi.

Sevilla je, s druge strane, završila na sedmom mjestu u La Ligi, te je osvajanjem Europa lige obezbijedila mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka sljedeće sezone.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!