NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Sevilla FC imenovala je novog trenera za iduće sezonu!

SLUŽBENO: Sevilla FC imenovala je novog trenera za iduće sezonu!

Pablo Machín novi je trener Seville. Klub s juga Španjolske objavili su kako će sljedeće dvije sezone trener njihove momčadi biti Pablo Machín, trener koji je zadnje 4 godine proveo na klupi Girone.

Pablo Machín, 43-ogodišnji Španjolac koji profesionalnu igračku karijeru praktički nije ni imao, a u trenerskim vodama još se uvijek nije dokazao dovoljno da preuzme veliku momčad poput Seville, ali uprava kluba ipak mu vjeruje. Godine 2014. godine preuzeo je Gironu, a sada je postao trener momčadi koja je prije 2 mjeseca iz Lige prvaka izbacila Manchester United.

[su_basketball_live_koeficijenti]

Prije godinu dana klupu Seville napustio je Jorge Sampaoli. Nakon toga Seville je za trenera imenovala Eduarda Berizza. Berrizo je na klupi Seville sjedio od 5. mjeseca 2017. do 12. mjeseca iste godine kada je Sevilla za novog trenera imenovala Vincenza Montellu koji nije imao rezultat u LaLigi, ali u Ligi prvaka Sevilla je igrala sjajan nogomet, izbacili su Uniteda, a niti moćni Bayern nije ih nadigrao.

Montella je “odletio” s klupe Seville prije točno mjesec dana kada ga je privremeno naslijedio Joaquin Caparros. On je znao da se na klupi neće dugo zadržati. Bio je privremeno rješenje koje je trajalo samo mjesec dana i danas je novim trenerom imenovan Pablo Machin.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Njegova Girona ove je sezone završila 10. u LaLigi. Za “mali” klub poput Girone to je ozbiljan uspjeh, a s obzirom da on ima samo 43 godine, Sevilla je očito tražila trenera za dugoročne staze, ali ipak da li su ugovor na samo dvije godine.

Iako u široj nogometnoj javnosti Pablo Machin još nije proslavio svoje ime, sada je dobio sjajnu priliku da vodi jednu iznimno talentiranu momčad poput Seville koja u svom rosteru ima ozbiljna igračka imena poput N’Zonzija, Ben Yeddera, Sarabije, Langleta, Rica, Banege, Vasqueza, Nolita, Jesusa Navasa te mnogih drugih. Riječ je o momčadi prema uglednom nogometnu portalu, transfermarkt, vrijedi čak 278 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!