NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Sjajni Islanđanin nakon utakmice života prodan u veliki klub!

SLUŽBENO: Sjajni Islanđanin nakon utakmice života prodan u veliki klub!

Nakon što je većina Islanđana u utakmici protiv Argentine odigrala najboljih 90 minuta u svojim životima bilo je jasno kako će neki od njih nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji biti prodani – prvi među njima je sjajni Islanđanin koji je za zadatak imao da čuva Kuna Aguera.

sjajni islanđanin

Službeno je potvrđeno kako je 25-ogodišnji defanzivac Islanda, Hörður Björgvin Magnússon, potpisao za CSKA Moskvu. Ruska momčad Hordura Magnussona platila je 2,5 milijuna eura. Magnusson je do danas bio igrač Bristol Cityja, momčadi koja igra u drugoj ligi Engleske.

[su_bet365_100bonus]

Hörður Björgvin Magnússon je 2011. godine, još kao 18-ogodišnjak stigao u Juventus. Igrao je za mlade uzraste Juventusa te za Juve B. Juventusov je igrač bio sve do 2016. godine kada je nakon prodan Bristol Cityju. Dok je bio u Juventusu uglavnom je slan na posudbe. Dok je bio mlađi prvo se vratio na posudbu u Reykjavik, a onda i u Speziju. Kasnije je dobio priliku i da igra za prvoligaša – Juventus ga je od 2014. do 2016. godine poslao na posudbu u Cesenu gdje je dobio iskustvo igranja u jednoj od najboljih ligi svijeta.

[su_bet365_app]

Bristol City na fenomenalnog Eura odlučio ga je otkupiti od Juventusa za 2,1 milijun eura, a nakon samo dvije godine prodaju ga u Rusiju – CSKA Moskva za njega je platila 2,5 milijuna eura. S obzirom kako je sjajno čuvao Lionela Messija i Kuna Aguera čudi kako nije plaćen i više.

Sada kada se uspio prodati u veliki klub – nadamo se kako će protiv Hrvatske biti nešto manje motiviran.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!