NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Sportski direktor Intera potvrdio da u klub danas stiže novo pojačanje

SLUŽBENO: Sportski direktor Intera potvrdio da u klub danas stiže novo pojačanje

Sportski direktor Intera Piero Ausilio potvrdio je za talijanske medije da će klub danas kompletirati transfer defanzivca Sampdorije Milana Škriniara.

Sportski direktor Intera potvrdio da u klub stiže Milan Škriniar

“Transfer Milana Škriniara će službeno biti potvrđen danas”, rekao je Ausilio za novinare Football Italije.

Nerazzurri će navodno za slovenskog reprezentativca Caprariju platiti 20 miliona eura.

22-godišnji Slovenac je nedavno priznao da je dobio ponude iz engleske Premier lige, a kako navodi Daily Mail najveći interes je pokazao West Bromwich Albion.

Škriniar se u kratkom periodu razvio u jednog od najtalentiranijih mladih igrača na svojoj poziciji u Seriji A, a u Sampdoriju je stigao u januaru 2016. godine iz MŠK Žiline.

Od tada je za talijanski klub odigrao 38 utakmica u Seriji A, od čeka 35 prošle sezone.

Inter je ovog ljeta doveo tri pojačanja, veznjaka Nicolu Zanioloa iz niželigaša Entelle za oko 2 miliona eura, mladog danskog napadača Jensa Odgaarda za 1,5 miliona eura, te je besplatno stigao 31-godišnji golman iz Torina Daniele Padelli.

S druge strane, klub su napustili mnogi igrači, uključujući napadača Gianlucu Caprarija koji je otišao za 15 miliona eura, Ever Banega za 9 miliona eura, Juan Jesus za 8 miliona eura, te Federico Dimarco za 4 miliona eura.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!