NaslovnicaVijestiSlužbeno: UEFA odlučila kako će se završiti Liga prvaka i Europska liga!

Službeno: UEFA odlučila kako će se završiti Liga prvaka i Europska liga!

UEFA je na sastanku izvršnog odbora odlučila kako će se završiti europska natjecanja koja su prekinuta u ožujku nakon pandemije koronavirusa.

UEFA odlučila

Potvrdili su ono što su mediji pisali ovih dana, a to je da će se Liga prvaka završiti sa ‘Final Eight’ sustavom koji će se igrati u Portugalu, točnije Lisabonu. Finale Lige prvaka će se igrati 23. kolovoza na Estadio Da Luzu, stadionu Benfice.

Kada se odigraju preostale četiri uzastopne utakmice osmine finala Lige prvaka 8. kolovoza, pobjednici iz tih susreta će se pridružiti Leipzigu, Atalanti, PSGu i Atleticu u Lisabonu, gdje će se od 12. do 23. kolovoza igrati završnica Lige prvaka.

Spomenute uzvratne utakmice će se odigrati u gradovima domaćina po starom rasporedu. U slučaju da se pogorša epidemiološka situacija u gradovima, onda će se susreti igrati u Guimaraesu i Portu.

Prema istom formatu će se završiti i Europska liga u kojoj je ostalo još mnogo utakmica osmine finala, a kada se odigraju, ‘final eight’ će se igrati u Duisburgu, Dusseldorfu, Kolnu i Gelsenkirchenu. Završnica ovog natjecanja će se igrati od 10. do 21. kolovoza, a preostale utakmice osmine finala Europske lige će se igrati 5. i 6. kolovoza. Problem su dvije utakmice, a to su ona između Intera i Getafea, te Seville i Rome. Ove utakmice će se igrati na neutralnom terenu u njemačkoj i igrat će se samo jedna utakmica.

Nogomet se vratio u skoro pa svim ligama širom Europe, te se sve lagano vraća u normalu. Prije nego što Liga prvaka počne, najbolje koeficijente za najveće europske lige možete pronaći na bet365 kladionici koja nam nudi i nevjerojatan bonus dobrodošlice za sve nove članove.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!