NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Wayne Rooney okončao igračku karijeru!

SLUŽBENO: Wayne Rooney okončao igračku karijeru!

Wayne Rooney se sada i zvanično povukao iz nogometa. Nakon što se pridružio Derbyju kao igrač-trener, preuzeo je privremenu odgovornost kao menadžera u klubu nakon otkaza Philippa Cocua.

Wayne Rooney okončao

A nakon impresivnog niza tijekom njegovih prvih devet utakmica, Rooney je dobio posao na trajnoj osnovi – potpisavši ugovor na dvije i pol godine u svojoj prvoj menadžerskoj ulozi.

Liam Rosenior, Shay Given i Justin Walker će ostati dio njegovog trenerskog osoblja, ali ta vijest znači da Rooney više neće kročiti na teren u natjecateljskoj utkamici.

Otišao je u mirovinu kao najbolji strijelac Manchester Uniteda i Engleske svih vremena i bit će jedanod najboljih igrača svoje generacije.

Nakon što je izbio na scenu kao 16-godišnjak u Evertonu, Rooney je postigao 313 golova na klupskoj razini i 53 u 120 utakmica za Englesku, gdje je srušio rekord Sir Bobbyja Charltona.

Osvojio je ukupno 16 velikih trofeja u Unitedu, uključujući pet trofeja u Premier ligi, tri ligaška kupa, jedan FA kup, jednu Ligu prvaka i jedan u Svjetskom klupskom prvenstvu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!