NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Wolfsburg doveo treće pojačanje ovog ljeta

SLUŽBENO: Wolfsburg doveo treće pojačanje ovog ljeta

Wolfsburg je danas potvrdio dolazak veznjaka Kolna Yannicka Gerhardta, a 22-godišnjak je već treće pojačanje u ovom prijelaznom roku.

Wolfsburg doveo treće pojačanje ovog ljeta

Njemački bundesligaš, koji je impresionirao mnoge u Ligi prvaka prošle sezone, gdje su izbacili Manchester United iz grupne faze, također je doveo i Daniela Didavija i Josipa Brekala.

Na tome nisu stali, već su tim dodatno pojačali veznjakom Gerhardtom, koji je impresionirao u Bundesligi otkako se izborio za prvi tim u Kolnu prije tri godine.

U21 reprezentativac Njemačke, za koju je već odigrao pet utakmica, karijeru je počeo u Kolnu u kojem je izborio mjesto u prvoj postavi 2013. godine. Od tada je igrajući za prvi tim skupio preko 60 nastupa u svim takmičenjima.

Gerhardt, koji može pokriti više pozicija u sredini, sa Wolfsburgom je potpisao ugovor do 2021. godine, a Hecking se nada da će mu upravo on pomoći da ponovi uspjeh iz prošle sezone.

“Yannick Gerhadt je mlad igrač sa velikim potencijalom”, rekao je Klaus Allofs, sportski direktor Wolfsburga.

“On je već pokazao u Kolnu da ima kvalitetu dostojnu igranja u Bundesligi. On može pokriti nekoliko pozicija u veznom redu i već je U21 reprezentativac. Zadovoljni smo jer smo uspjeli uvjeriti takvog talenta da dođe u klub.”

“On ima sve što se traži u današnjim igračima veznog reda”, dodao je trener kluba Dieter Hecking.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!