NaslovnicaVijestiSlužbeno: Xavi je novi trener Barcelone!

Službeno: Xavi je novi trener Barcelone!

Xavi Hernandez je novi trener Barcelone, potvrdio je njegov već sada bivši klub Al-Sadd na društvenim mrežama.

“Uprava je dogovorila Xavijev prelazak u Barcelonu, koja je platila odštetnu klauzulu. Dogovorena je suradnja u budućnosti, a Xaviju želimo puno uspjeha. Prije dva dana nas je obavijestio da želi otići u Barcelonu, koja je u krizi. Razumjeli smo ga i nismo mu željeli raditi probleme. On i njegova obitelj uvijek će biti dobrodošli u Dohi”, rekao je Turki Al-Ali, sportski direktor Al-Sadda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Xavi se jučer sastao sa predstavnicima Barcelone sa kojima je dogovorio sve detalje vezane za povratak na Nou Camp. Danas se oprostio sa predsjednikom Al-Sadda i zahvalio mu se na svemu.

Katalonac je u ugovoru sa klubom iz Katara imao odštetnu klauzulu koja nije bila poznata javnosti, ali španjolski mediji sada govore da se radi o pet milijuna eura.

Xavi je od 2019. godine bio trener Al-Sadda, a u posljednje dvije sezone je ostvarivao nevjerojatne rezultate. On je prošle sezone osvojio naslov prvaka bez poraza, a ove je nakon sedam utakmica imao sve pobjede sa gol razikom 29-10.

Najnovije vijesti

Enzo Maresca glavni kandidat za preuzimanje Chelseaja

0
Poznati novinar Gianluca Di Marzio otkriva da je Enzo Maresca, trenutni menadžer Leicester Cityja, glavni kandidat za nasljednika Mauricija Pochettina na klupi Chelseaja. Plavci...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!