NaslovnicaVijestiSmetala mu buka koju su pravile ovce u blizini. Cristiano Ronaldo zamijenio...

Smetala mu buka koju su pravile ovce u blizini. Cristiano Ronaldo zamijenio vilu od 6 milijuna eura nakon samo dva tjedna

Cristiano Ronaldo i njegova obitelj preselili su se nakon samo nekoliko tjedana života u Manchesteru.

Prema časopisu The Mirror, to je zato što su 36-godišnjak, njegova djevojka Georgina Rodriguez i njihovo četvero djece teško spavali zbog buke ovaca u blizini.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovo je, uz neke sigurnosne zabrinutosti, dovelo do toga da se portugalska superzvijezda spakira i preseli u kuću vrijednu tri milijuna funti u Cheshireu.

“Iako je imanje prekrasno i ugniježdeno na valjanim poljima i šumama, bilo je i blizu ovaca koje su ujutro vrlo bučne”, rekao je izvor za The Sun. “Imala je javnu pješačku stazu preko kopna, a cesta s prednje strane pružala je pogled na vrata.”

Ronaldo je pravi profesionalac koji treba mnogo odmora i oporavka nakon utakmica, pa je odlučeno da je najbolje da se on i njegova obitelj presele.

Nova kuća u koju se uselio bivši igrač Real Madrida i Juventusa sadrži kino dvoranu, bazen, garažu za četiri automobila, CCTV kamerama i električnim vratima. Patroliraju i stražari.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!