NaslovnicaVijestiSMJENA GENERACIJA U BAYERNU: Bayern troši preko 200 miliona za kupovinu tri...

SMJENA GENERACIJA U BAYERNU: Bayern troši preko 200 miliona za kupovinu tri nogometaša!

Pred ekipom Bayerna veoma je uzbudljiv period, što se tiče kupovine nogometaša. Lucas Hernandez tek je početak, a Bavarci bi trebali napraviti vrlo konkretne poteze u lovu na dva mlada bisera europskog nogometa.

Bayern u potpunosti želi obnoviti ekipu, a najave iz kluba sada dobijaju sve više konkretnih dokaza. Bavarci još nisu nikoga kupili, ali njihove aktivnosti na nogometnom tržištu pokazuju da će uskoro Bayern početi kupovinu igrača, prije svega za budućnost.

STIŽE BIVŠI SUIGRAČ: Thierry Henry poručio upravi Monaca da mu dovedu bivšeg suigrača iz Arsenala!

Najveći njemački klub iznenadio je cijeli nogometni svijet prvim potezom jer je navodno spreman platiti čak 80 milijuna eura za braniča Atletico Madrida, Lucasa Hernandez, a ESPN navodi da odlični Francuz nije jedini igrač koji bi mogao pojačati ekipu petorostukog osvajača LP.

ESPN tvrdi da je Bayern već napravio prvi korak ka dovođenju jednog od najtalentiranijih mladih njemačkih nogometaša, Kaia Havertza, koji se uspješno razvija u ekipi Leverkusena. Njegova kupnja bila mačji kašalj za Bayerna, jer Apotekari za njega traže oko 55 milijuna eura, a Havertz bi trebao biti igrač oko kojeg bi se gradila budućnost kluba.

Kupovina Havertza i nije neka novost, ali novost je što Bayern u svoju ekipu želi dovesti 18-godišnjeg Engleza Calluma Hudson-Odoia, član londonskog Chelseaja. Bayern u ovom slučaju, koji prilično podsjeća na transfer Jadona Sancha u Dortmund, računa na to da će talentiranog Engleza uvjeriti da ima svjetliju budućnost u Bayernu nego u Chelseaju, uz činjenicu da ugovor nogometašu sa Chelseajem ističe 2020. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!