NaslovnicaVijestiSmjena Wengera na kraju godine: On je savršen kandidat

Smjena Wengera na kraju godine: On je savršen kandidat

Smjena Wengera na kraju godine. Arsenal pronašao savršenog kandidata koji će zamijeniti Wengera. 2016. godina je označila 20 godina otkako je Arsene Wenger preuzeo Arsenal kao menadžer i po prvi put u karijeri. čini se nesigurnim da li će produžiti svoj boravak.

Smjena Wengera

Francuz ima ugovor u sjevernom Londonu koji ističe sljedećeg ljeta, ali je rekao da nema jamstva u odnosu na svoju budućnost, unatoč priči o novom ugovoru.

Doista, da je Wenger bio toliko očajan da ostane menadžer Arsenala i osjetio da je to pravi potez, on bi do sada već potpisao novi ugovor.

Ozbiljni razgovori se sada odvijaju na Emiratesu s obzirom na to ko bi mogao zamijeniti menadžera koji je revolucirao Arsenal i engleski nogomet što se toga tiče.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Pa prema pisanju The Suna, možda su čak i našli savršenog kandidata.

Izvješća su se pojavila prošlog tjedna i to da je Arsenalova hijerarhija namijenjena za Eddie Howea i Thomas Tuchela kao potencijalne nasljednike, ali, čini se da su Arsenalovi šefovi napravili menadžera Bournemoutha kao glavnu metu za poziciju menadžera sljedeće sezone.

Screenshot_15

UPLATI!
Howe je perfekcionist u svom poslu i njegov pristup je upadljivo sličan Wengerovom; oba su marljivi i bore se za lijep nogomet.

Isto se može reći za njihovo otvaranje prve tri utakmice ove sezone – izgubili su dvije i remizirali jednu – ali Bournemouthova klasa će na kraju da zasja.

Arsenalovi fanovi će imati svoje sumnje u vezi relativno neiskusnog menadžera, ali prema Howeu, on želi da ponovi Wengerov uspjeh.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!