NaslovnicaVijestiSMRTNA OPASNOST NA STADIONU: Video otkriva katastrofalno stanje stadiona Napolija!

SMRTNA OPASNOST NA STADIONU: Video otkriva katastrofalno stanje stadiona Napolija!

Poznato je da je nogometna infrastruktura uključujući i stadione u našem regionu jedna od najlošijih na svijetu. Već smo naviknuti na katastrofalne uslove na travnjacima, stadionima u i oko prostorija kluba ali smo zatečeni kada otkrijemo da takvo stanje zapravo nije samo kod nas. U Italiji većina stadiona su na vrhunskom nivou, ali stadion Napolija je u katastrofalnom stanju.

Napoli je u posljednjih nekoliko godina jedan od najboljih klubova u Italiji, a više ili manje uspješno nastupa i u Europi. Njegovi navijači poznati su kao jedan od najvatrenijih u Europi, ali stadion na kojem Napoli igra domaće utakmica je nešto čime se zasigurno ne ponose.

>> TO JE TA RAZLIKA! Ronaldo bojkotvao ceremoniju jer nije osvojio nagradu, a Messi će uraditi ovo!

Stadion je u fazi raspadanja, infrastruktura je stara, a sada se šokantan snimak pojavi na internetu koji sve ovo potvrđuje. I još više od ovoga. Na snimku je prikazan dječak koji se nalazi na jednoj od tribina stadiona ( južnoj ili sjevernoj) koja se nalazi u gornjem dijelu stadiona, a odmah pored njega između stolica nalazi se velika rupa, kroz koje bi mogao pasti sa nekoliko desetina metara u provaliju.

[su_bet365_100bonus]

Posljedice bi bile katastrofalne i vjerujemo kako će nakon ovog snimka, uprava kluba reagovati i spriječiti tragediju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!