NaslovnicaVijestiSnimljen kako na trenerskoj klupi ima odnos sa nepoznatom ženskom osobom! Sada...

Snimljen kako na trenerskoj klupi ima odnos sa nepoznatom ženskom osobom! Sada nosi grb Dinamo Zagreba!

U travnju 2015. godine, Jay Hart je nakon jedne nogometne utakmice snimljen kako na trenerskoj klupi ima odnos sa nepoznatom ženskom osobom. Taj videosnimak je dospio u javnost, pa je Hart osramoćen i u to vrijeme je ostao bez djevojke sa kojom je imao dvoje djece.

Snimljen kako

Nakon toga je pao u tešku depresiju, što ga je navelo na razmišljanje o samoubojstvu. Čak je i sam potvrdio da bi se ubio da mu prijatelji i obitelj nisu pomogli. Započeo je novi život u Butanu, oko 8 tisuća kilometara dalje od rodne Engleske.

Danas igra u australskom Dinamu, za koji je debitovao ove godine, točnije u svibnju. Depresivno stanje je pobijedio i sada, kao 30-godišnjak živi novim životom.

Dan kada se Hartu promijenio život

Trebala je to biti samo još jedna obična utakmica. Jay Hart je 2015. godine igrao za Clitheroe koji se natjecao u osmom rangu engleskog nogometa. Njegova ekipa je dva kola prije kraja osigurala opstanak i tako im ovo 64 kilometra daleko putaovanje u Mossley nije značilo. Tada je domaćin ostvario pobjedu od 4-1.

Nakon utakmice je Jay Hart otišao u bar popiti nekoliko piva, a znamo što se događa nakon toga. U međuvremenu upoznaje žensku osobu sa kojom umjesto u neki hotel, odlazi na stadion i to na trenersku klupu, gdje je imao intiman odnos sa njom.

Sve to je snimio neko na stadionu i objavio slike i video na internetu, što je postalo viralno. Taj video mu je promijenio život. Klub je odmah raskinuo ugovor sanjim, dok ga je napustila djevojka sa dvoje djece. Ismijavali su ga gdje god da su ga vidjeli, počeo je izbjegavati ljude i razmišljati o samoubojstvu.

Međutim, uz pomoć prijatelja i obitelji, on se vraća iz duboke depresije i sa odlaskom u Butan, gdje se zadržao do studenog 2019. godine, a zatim otišao u indijski Punjab. To je također trajalo vrlo kratko, a u 2020. godini je objavio da napušta Indiju i da će se preseliti u Australiju u Melbourne.

Nakon toga je koronavirus zavladao svijetom i Hart je morao pričekati. Sada nosi grb Dinamo Zagreba, ali onog koji postoji u Australiji. St. Albans Dinamo je osnovan 1975. godine, a formirali su ga migranti iz Hrvatske koji žive u Victoriji, najmanjoj australskoj državi.

Natječu se u drugom rangu tamošnjeg nogometa i trenutno se nalaze na posljednjem mjestu na tabeli nakon 16 odigranih kola. U toj ligi se nalazi 14 klubova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!