NaslovnicaVijestiSnimljen razgovor igrača Barcelone: "Ne znam, nisam siguran da ćemo osvojiti Kup...

Snimljen razgovor igrača Barcelone: “Ne znam, nisam siguran da ćemo osvojiti Kup kralja”

Poraz kojeg je doživjela Barcelona protiv Reala u El Clasicu nije se samo odrazio na stanje tabele, već je uzdrmao pojedine igrače kluba koji su počeli sumnjati u svoje sposobnosti.

Snimljen razgovor

Real Madrid je pobijedio Barcelonu sa 2-1 u subotnjem derbiju, te ih preskočio na tabeli. Sustigli su i Atletico Madrida na vrhu sa jednim bodom razlike. Katalonski klub je sada trećeplasirani tim u La Ligi, a sljedeći susret igraju protiv Athletic Bilbaoa u Kupu kralja u petak.

Trenutno stanje u momčadi nije dobro, navode španjolski mediji, koji tvrde da su snimili dio razgovora kojeg su vodili igrači Barcelone nakon derbija. Gerard Pique nije igrao u toj utakmici protiv Reala, ali je imao sukob sa sucem poslije utakmice. Zamjerao mu je za neke odluke i prekratku nadoknadu na kraju utakmice.

Nakon toga je krenuo ohrabrivati svoje suigrače, te je uhvaćen njegov razgovor sa Albom, koji je bio posebno uzdrman.

Pique je rekao: “Ne brini, pobijedit ćemo. Osvojit ćemo Kup kralja.”

Alba: “Ne znam.”

Pique: “Zašto?”

Alba: “Ne znam.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!