NaslovnicaVijestiŠOK IZ ITALIJE! Rano jutros preminuo kapiten Fiorentine!

ŠOK IZ ITALIJE! Rano jutros preminuo kapiten Fiorentine!

Strašna vijest dolazi nam iz Firence, gdje je rano jutros u snu preminuo kapiten Fiorentine i sjajni italijanski branič Davide Astori, u 31. godini života.

Smrt je kako se čini nastupila usljed komplikacija u snu, gdje je došlo do kobnog kardiocirkulacijskog zastoja. Velika tuga u svijetu talijanskog nogometa. Fiorentina je stigla u Udine gdje su trebali odigrati prvenstvni susret u Serie A protiv Udinesea, danas u Dacia Areni, u 15:00 časova.

[su_bonus]

Tim se nalazi u hotelu Là di Moret. Sanitarni radnici i carabinieri intervenirali su na licu mjesta. Uznemireni suigrači, trener i menadžer su otkazali utakmicu s Udineseom koja je bila na rasporedu za ovo popodne.

>> Transfer glasine: Guardiola u City dovodi iskusnog nogometaša Barcelone, Umtiti na ljeto ide u Englesku, Arteta preuzima klub iz Premier lige

Klub je odmah podnio zvanično saopštenje u kojem stoji: “Fiorentina je duboko potresena i prisiljena objaviti da je njihov kapetan Davide Astori umro rano jutros.

“Za ovu strašnu i delikatnu situaciju, a prije svega zbog poštovanja prema njegovoj obitelji, pozivamo na solidarnost medija”.

Za ekipu Fiorentine nastupa od 2016. godine, a od tada je skupio 45 nastupa i postigao 3 pogodka. Ranije u karijeri je još nastupao za ekipe Milana, Rome a najbolje partije je bilježio u dresu Calagria gdje je upisao 146 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!